2022 - BT Akademi

18
Business İstanbul B Blok K:9 D:92 Kadıköy/İstanbul T: 0(216) 342 80 10 F: 0(216) 342 80 15 [email protected] www.btakademi.com /BTAkademi /bt_akademi /BT_AkademiTR /BTAkademi 2022

Transcript of 2022 - BT Akademi

Business İstanbul B BlokK:9 D: 92 Kadıköy/İstanbul

T: 0(216) 342 80 10F: 0(216) 342 8015

[email protected] www.btakademi.com

/BTAkademi

/bt_akademi

/BT_AkademiTR

/BTAkademi

2022

1. BT Akademi Hakkında2. Şirket Kültürümüz3. Eğitim Programlarımız4. Sertifikalar5. Career HuBT Öğrenci & Yeni Mezun Yetiştirme Programı Hakkında6. BT Akademi & Huwaei İş Ortaklığı (Talent Interview)7. Kariyer & Beceri Haritaları8. Career HuBT Eğitimleri9. Tüm Eğitimlerimiz

•Yazılım Eğitimleri

•İleri YazılımEğitimleri

•Veritabanı & RaporlamaEğitimleri

•İş Çözümleri & İş Analizi Eğitimleri

•Yazılım Mühendisliği YönetimiEğitimleri

•Proje Yönetimi & Süreç Yönetimi Eğitimleri

•Sistem Eğitimleri

•Sistem & BulutEğitimleri

•Sistem & DevOpsEğitimleri

•Network Eğitimleri

•Siber GüvenlikEğitimleri

•Microsoft Office Eğitimleri

•Teknoloji Spesifik Eğitimler

•Tasarım & Dijital Medya Eğitimleri

•ERP Eğitimleri

•Kişisel Gelişim Eğitimleri

10. Referanslarımız

İÇİNDEKİLER

BT Akademi HakkındaGeleceğiniz Burada Başlar !BT Akademi, bilişim sektöründe “değer üreten ve iş hayatında geçerliliği olan öğrenim” eksiğini görerek2005 yılında kurulmuştur. Uzman kadrosuyla BT Akademi, en uygun ve yenilikçi teknolojileri kullanarakrekabet avantajı sağlamanıza, yenilikçi çözümler sunarak iş verimi ve kârlılığınızı arttırmanıza yardımcıolacak bilişim çözüm ve hizmetlerini sunar. 2005 yılından bu yana; 2.000’den fazla kurum ve bu kurumlarda çalışan 400.000’den fazla profesyonele eğitim ve danışmanlık hizmeti sunan BT Akademi; verdiği kariyer ve sertifikasyon eğitimleri ile bugün çoğu üst düzey yönetici olarak çalışan 200.000’in üzerinde bilişim profesyonelini sektöre kazandırmıştır.

BT Akademi, Kariyer/Sertifikasyon ve Uzmanlık Eğitimlerinin tamamında; sadece birer eğitmen olmayan, aynı zamanda birer akademisyen, yazar, proje yöneticisi, danışman olan ve sektörde aktif görev alan, alanında uluslararası geçerliliği bulunan sertifikalara sahip eğitmenlerle hizmet sunmaktadır. Bu yanıyla; gerçek hayat deneyimlerini BT Akademi’yi tercih eden bireylerle paylaşarak, işe yarayan eğitim hizmeti ile sektörde

fark yaratmaktadır.

Gelişen teknolojiyi yakından takip eden ve Türkiye’nin saygın kurumlarının bilişim projelerine danışmanlık hizmeti veren BT Akademi uzmanları; teknolojiyi henüz geliştirme aşamasındayken kaynağından öğrenerek sektörüne ve müşterilerine sunmaktadır. BT Akademi danışmanları yurtdışı eğitimlerine sıkça katılarak, henüz geliştirme aşamasında olan teknolojiler üzerinde deneyimler kazanmaktadır. Kendi bilgilerini ve uluslararası yetkinliklerini sürekli güncelleyen uzmanlarımız; edindikleri tecrübe ve yeni teknolojileri sektördeki BT uzmanlarına aktarmakta ve onları güncel konularda eğitmektedirler.

Şirket Kültürümüzİyi. Daha iyi. En iyi. Sürekli gelişim felsefemizin üç belirleyici özelliği. Sürekli dinliyor, öğreniyor ve gelişiyoruz - tıpkı sizin gibi.

Eğitimlerimiz, sertifikasyon hizmetlerimiz ve danışmanlıklarımız; geri bildirimlerinizin, ihtiyaçlarınızın ve tercihlerinizin hayata geçirilmesinin bir yansımasıdır. En iyi bilinen ve en yaygın standartlar, metodolojiler, yaklaşımlar ve yenilikçi teknolojiler ile güncel eğitim kurslarımız/programlarımız sizleri ve sizin sayenizde personellerinizi uluslararası kurumlarla rekabet edecek şekilde geliştirmek için tasarlanmıştır.

VizyonumuzToplum başarısının odağında yer alan ve ülkemizi global pazarda daha rekabetçi hale getirecek Bilgi Teknolojileri mesleki eğitimlerinde önde gelen eğitim şirketinden biri olmak.

MisyonumuzBize güvenen iş ortaklarımıza en yüksek kalitede, yenilikçi, rekabet avantajı kazandıranBilgi Teknolojileri çözümleri ve hizmetleri sağlama taahhüdümüz aracılığıyla uzun ve güvenilir ilişkilerimizi geliştirmek ve sürdürmek. Böylece bireyleri, toplulukları güçlendirmek ve kuruluşların verimliliğini, üretkenliğini ve kârlılığını artırmasına yardımcı olmak.

DeğerlerimizBiz öğreniciyizHedeflerimiz ve yeteneklerimiz arasındaki uçurumu kapatmak için bir yolculuğa çıkan yaşam boyu öğrenen bir topluluğuz.

Derin düşünüyoruzSorunlara yaklaşırken, tıpkı yeni başlayanlar gibi, açık ve hevesli bir tutum sergileriz.Durmadan gelişiyoruzBT Akademi, inisiyatif alan ve ayrıntılara kafa yoran insanlardan oluşan, misyon odaklı bir şirkettir.

SabrediyoruzSorunları birlikte çözebileceğimiz zorluklar olarak kabul ediyoruz. Gelecekteki başarı hikayelerimiz için uzun vadeli hedeflere ve stratejilere odaklanıyoruz.

Takım olarak kazanıyoruzBT Akademi'de başarının anahtarı iş birlikçi ekip çalışmasıdır. Deneyimlerimizden öğrendiğimiz en iyi örnekleri, farklı düşünce ve bakış açılarını benimsiyoruz.

BT Akademi, güçlü, profesyonel bir gelişim ve eğitim kataloğu sunar. Bilgi Teknolojileri kurslarımızın tamamı ihtiyacınız olan esnekliği sağlayarak, sınıf ortamında olduğu kadar başarılı ve uygulamaya dayalı şekilde çevrimiçi eğitim olarak da sunulur. Eğitim verimliliğini ve kalitesini üst düzeyde tutabilmek için sınıflarımız 15 öğrenci ile sınırlıdır. Tercih edeceğiniz her iki eğitim yönteminde de, seçkin eğitmenlere erişim imkanı yakalamış ve 17 yılı aşkın süredir eğitim uzmanlığı üzerine inşa edilmiş, eşsiz bir uygulamalı eğitim deneyimi kazanmış olursunuz.

İçinde bulunduğumuz dönem, teknolojinin ve iş dünyasının hızlı temposu neticesinde hem bireyin hem de organizasyonun ihtiyaçlarına uygun bir öğrenme yaklaşımı gerektirmektedir. Bu ihtiyacı yansıtmak için bir öğrenme ekosistemi tasarladık. Günümüzde öğrenme, karmaşık sayıda resmi ve gayri resmi öğrenme seçeneği aracılığıyla rehberli bir yaklaşım gerektirir. Günümüzde kullanılan en iyi öğrenme yöntemlerini kapsayan ve bunları kurumsal sonuçlarla destekleyecek şekilde hizalayan bir yaklaşım gerekmektedir. Öğrenme ekosistemimiz, günümüzde öğrenmenin nasıl yapıldığını desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sayede teknoloji ve öğrenme gereksinimlerindeki yaklaşımları karşılamak için sürekli gelişir.

BT Akademi’nin amaç ve hedeflerine ulaşmasının anahtarı, etkili insanlara sahip olmaktır. Odak noktamız, kurumsal iş ortaklarımıza yüksek kaliteli Bilgi Teknolojileri eğitim çözümleri sunmak, öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitim hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktır.

Herkesin teknoloji aracılığıyla ilerleme, geliştirme ve yarının becerilerini öğrenme fırsatına sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Sektör uzmanları tarafından yazılan değerlendirmeler, öğrenme yolları ve kurslarla platformumuz, kurumların ve bireylerin uzmanlıkları arasında karşılaştırma yapmasına, sürüm döngülerini hızlandırmasına ve güvenilir, güvenli ürünler oluşturmasına yardımcı olur.

Eğitime Bakış Açımız

BT Akademi’nin Kurumsal ve Bireysel eğitim hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak ve talepte

bulunmak için (0216) 342 80 10 numaralı telefonu arayabilir, www.btakademi.com sitemizde

yer alan canlı destek bölümünden görüşme yapabilir veya [email protected] adresimize

e-posta gönderebilirsiniz.

Online / Canlı (Çevrimiçi) Eğitimler

Canlı (Çevrimiçi), sınıf ortamındakiyle aynı şekilde harika bir öğrenme deneyimini sağlar. Online eğitim ortamı, öğrencilerimiz için güvenli, ilgi çekici ve uygulamalı bir öğrenme oluşturur. Günümüzde eğitim programları sunarken esneklik çok önemlidir. BT Akademi, yıllar önce sanal sınıf teknolojilerini yaygın olarak benimseyen ve uygulayan ender kurumlardandır.

BT Akademi, özel gereksinimlerinizi karşılamak ve öğrenci deneyiminde üstünlük sağlamak için yerinde ve sanal yöntemler aracılığıyla programlar sunar. BT Akademi’nin online sınıf özelliği, yüz yüze bir sınıf kadar etkileşimli ve uygulamalı öğrenme deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. BT Akademi sanal platformunu kullanmanın faydaları arasında grup etkinlikleri, gerçek zamanlı sohbet, yoklama, soru-cevap, uygulama paylaşımı ve beyaz tahta yetenekleri yer alır.

BT Akademi’nin uzaktan paylaşım teknolojisi ile eğitmenler, bire bir rehberlik için öğrencinin bilgisayarını görüntüleyebilir ve yönetebilir. BT Akademi’nin Canlı (Çevrimiçi) platformu minimum teknik gereksinimlere sahiptir ve kullanımı kolaydır. Size dilediğiniz yerden eğitime erişme imkânı sağlar.

Eğitim Programlarımız

Sınıf Eğitimleri

BT Akademi’nin sınıf içi eğitimleri; uygulamalı, öğrenci ile birebir iletişim ön planda tutan, ders sırasında ve sonrasında kullanılacak kaynaklar ile harmanlanan, etkileşimli ve ilgi çekici bir deneyimi sunar.

Teknoloji endüstrisinin en deneyimli ve alanında birebir proje deneyimi bulunan eğitmenleri, kursun süreçlerini, kavramlarını ve metodolojilerini işinize hemen uygulayabilmenizi sağlayarak size en kaliteli eğitimleri vermektedir. BT Akademi’nin eğitmenleri; sorularınızı cevaplamak, kavram yanılgılarını ortaya çıkarmak, rehberlik etmek ve deneyimlerini paylaşmak için her zaman hazırdır.

Eğitmen liderliğindeki eğitim, e-öğrenme kursları sırasında ortaya çıkabilecek dikkat dağıtıcı şeyler olmadan materyallere odaklanmanızı ve öğrenmenizi sağlar. Özellikle, ekipler genellikle eğitmen liderliğindeki eğitimle daha verimli öğrenir. Bunun nedeni, paylaşılan ortamın iş birliğine ve akran desteğine izin vermesidir.

Bu yaklaşım, size ve şirketinize gerçek sınıfın ötesinde faydalar sağlayabilir.

Özel Grup Eğitimleri

Şirketinize özel olarak, çevrimiçi (Canlı) olarak veya tercih ettiğiniz herhangi bir yerde sınıf ortamında verilen, eğitmen liderliğindeki eğitimle ekibinizin etkinliğini ve üretkenliği artırın.

Müfredat mimarlarımız, müşterilerimizle ortaklaşa olarak, size özel organizasyonel ihtiyaçlarınıza ve teknik gereksinimlerinize uygun eğitim programları tasarlar. Özelleştirme sürecimiz, eğitimin şirketinizin hedeflerive öncelikleri için önemli sayılan teknolojilere odaklanmasını sağlar. Programlarımız, öğrencilerin çalışma ortamını çoğaltmak için tasarlanmış uygulamalı laboratuvarlar, alıştırmalar, vaka çalışmaları ve gerçek dünya projelerini içerir.

Kuruluşunuzun ister tek bir kursa isterse tüm bir müfredata ihtiyaç duyması halinde BT Akademi; bütçenizi, programlarınızı ve iş hedeflerinizi karşılayan, sürdürülebilir çözümler sunma prensibiyle; profesyonel kadrosuyla yönetim uzmanlığına sahiptir. Yerinde eğitim verme, grup eğitim çözümleriniz için büyük avantaj sağlar.

Özel sınıfları aracılığıyla BT Akademi, benzersiz eğitim ve iş hedeflerinize uyacak şekilde özelleştirilmiş ve odaklanmış bir program geliştirecektir. Ekibinizi aynı anda eğittiğinizde, herkesin aynı beceri ve bilgiye sahip olmasını sağlayarak öğrenme deneyimlerini birleştirir. BT Akademi ile özel ekip eğitimi, ekipler oluşturmanın yanı sıra başarı potansiyeline de yardımcı olur. Bu yöntemle tüm çalışanlarınızın aynı anda eğitildiğinden, BT Akademi ekipeğitimi toplam maliyetlerinizi düşürür. BT Akademi, özel dersler ile ekibiniz için uygun olan zamanlarda dersler planlar. BT Akademi’nin özel sınıfları, çalışanlarınıza öğrendiklerini aynı anda deneyimlemeleri için gerekli olan altyapıyı sunmakta ve uygulama imkanı tanımaktadır.

Etkili eğitim oluşturmaya gelince, nicelikten çok kaliteye inanıyoruz. Bu nedenle, iş başında performansı artırmak için tasarlanmış eğitimleri özelleştirmede uzmanız. Tamamen yeni bir içerik oluşturmak, eğitim kitaplığımızda yer alan farklı içerikleri birleştirmek ve/veya özel ihtiyaçlarınızı ekibinizin eğitimine dahil etmek gibi beklentileriniz doğrultusunda uzmanlarımız hedeflerinize ulaşmanız için size uygun bir çözüm geliştirecektir.

Yerinde Eğitimler

Yerinde eğitim, ihtiyacınız olduğu kadar çok veya az sayıda çalışanı eğitmenize izin vererek şirketinize yardımcı olabilir. BT Akademi’nin yerinde eğitiminden yararlanmak hem zamandan hem de seyahat masraflarından tasarruf etmenizi sağlayabilir.

BT Akademi, tercih ettiğiniz eğitimi kurumunuzun çalışma programına göre şekillendirebilir ve çalışanlarınız için uygun bir yerde yürütebilir. BT Akademi, şirketinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak standart eğitim seçeneklerini kullanabilir veya bunları ihtiyacınız olan konulara göre özelleştirebilir.

BT Akademi, size özel eğitim içeriği oluşturarak, çalışanlarınıza interaktif, benzersiz ve ilgi çekici bir deneyim sunar. Bu yöntem eğitiminizin daha verimli olmasına ve çalışanlarınızın eğitimde öğrendiklerini hızlıca deneyimlemesine olanak tanır. Bu sayede çalışanlarınız, BT Akademi’nin özelleştirilmiş eğitimi ile gerçek dünyadan örnekleri öğrenir ve yeni bilgilerini kısa sürede uygulamaya başlar.

BT Akademi, hedeflediğiniz doğru eğitimi size sunarken, çalışanlarınızın üretkenliğini arttırır ve kurumunuza katma değer sağlar.

Webinar & Seminer

Güncel trendler dikkate alınarak üniversite öğrencileri/mezunları ve kamu/özel sektör şirketleri dahil olmak üzere bireylerin ilgisini çeken konularda ücretli ve ücretsiz olmak üzere seminer ve webinar düzenlenmektedir.

Seminerler ve webinar içeriklerimiz kurumların taleplerine göre revize edilebilmektedir. Organizasyonlarımızdan haberdar olmak için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Eğitim Sonrası Başarınızı Ölçüyoruz !Eğitim etkinliğimizden sonra, ekibinizin yeni kazandığı becerileri uygulamaya hazır olduğundan emin olmak için bir kurs sonu değerlendirmesi yapıyoruz.

Ekibinize kurs etkisini değerlendirme ve ne kadar geliştiklerini görme fırsatı veriyoruz. Bununla birlikte talep edilmesi halinde teknik sınav sistemimizle ölçümlemelerimizi size raporluyoruz.

Career HuBTNedir? areer HuBT

{^^} Senin kodun, seninkuralların.Oyunudeğiştir!

(

Birlikte harika bir şey inşa edelim…Bugünün gençlerinin becerilerini geliştirerek onları yarınlara hazırlayalım!

BT Akademi’nin sektör deneyimleriyle bu çatının altında kurulan Career HuBT 3. ve 4. sınıf öğrencilerini, Yeni Mezunları ve özellikle teknoloji alanında yer almak isteyen Kadınları yetiştirerek sektöre kazandırmaya odaklanan bir eğitim kültürüdür. Ayrıca iş ortaklarımıza özel ‘’Focus’’ olarak adlandırdığımız eğitim tasarımımızla Bilgi Teknolojileri alanında (Yazılım, Sistem, Network, İş Analizi, Proje Yönetimi, Veri Analitiği, Makine Öğrenmesi vb.) yoğunlaştırılmış (6 / 8 / 10 / 12 / 14 / 16 haftalık) eğitimlerimizle birlikte sınav, proje ve ödevlerle desteklenen öğrencilerimizin, kısa süre içerisinde maksimum seviyeye ulaşmalarına ve eğitim alacakları alanlarda gelişerek kurumunuzda çalışmaya başlamalarına destek oluyoruz. Tüm bu aşamalarda ise öğrencilerimizi takip edebilmeniz için anlık olarak güncellenen raporumuzu takibinize sunuyor, başarı karneleri oluşturarak eğitim süreçlerine katılmanız adına her aşamada sizi bilgilendiriyoruz. Başvuru, ön değerlendirme ve eğitim aşamalarının ardından öğrencilerimiz ve sizlerle işe alım mülakat sürecinizi (Mülakat/Sınav/Teknik Değerlendirme/Test/Proje/Referans/ Teklif vb.) koordine ederek iş teklif sürecine kadar olan tüm aşamalarda yer alıyoruz.

Career HuBT ile geleceğimizi aydınlatacak olan öğrencilerimizin, birçok eğitim alarak başladıkları sürecin, onlarda yarattığı başarma arzusunu ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan aşamaları gözlemleyerek performanslarını yakından inceleme fırsatı buluyoruz. Doğru yöntemle ve eğitimle desteklenen gençlerimizi, profesyonel iş hayatına yeni nesil eğitim yöntemimizle hazırlıyoruz.

“Your code, your rules. Change the game!” sloganımızdan ilham alarak gençlerimizin Bilgi Teknolojileri iş süreçlerinde ve kişisel gelişimlerinde fark yaratacak eğitim ve gelişim programları hazırlıyoruz. Career HuBT aracılığı ile şirketlerin ihtiyaçları ile öğrencilerimizin gelecek planları arasında bağlantı kurarak, günümüzde sürekli değişim ve fırsat anlamına gelen teknoloji alanında önde olmanın ve gelişmenin anahtarını iş ortaklarımız aracılığıyla gençlerimize sunuyoruz.

Herkesin teknolojiyle anlamlı bir şeyler inşa etmek için kullanabileceği ve yine herkesin bunu yapmak için öğrenme araçlarına, kaynaklarına ve fırsatlarına sahip olduğu bir dünya yaratmak istiyoruz. Kod bir olasılıklar dünyası içerir, gereken ise merak ve öğrenme isteğidir. Career HuBT‘de, gençlerimiz kodlama yolculuklarının neresinde olurlarsa olsunlar onları öğrenmeye, gelişmeye ve çevrelerindeki dünya üzerinde bir etki yaratmaya devam etmeleri için güçlendirmeye ve cesaretlendirmeye kararlıyız.

Career HuBT, unutulmaz bir öğrenim deneyimi yaratmak için öğrencileri öğrenim yaşam döngüsünün tüm aşamalarından geçirir. Bu etkili öğrenme çözümleri, yöneticilerin eğitimleri iş hedefleri doğrultusunda yönlendirmesine de olanak tanır.

Farklı eğitim verme yöntemlerimiz, öğrencilerin ve eğitim yöneticilerinin eğitim programını, öğrenmek istedikleri içeriği ve eğitimin hızını kontrol etmelerini sağlamaktadır.

GüçlendirmekÖğrenim modelimizin bir parçası olarak Career HuBT, öğrencilerimize aşağıdakiler dahil olmak üzere kurs materyallerini korumalarına yardımcı olacak araçlar sağlar.

DoğrulaÖğrenim modelimizin bir parçası olarak Career HuBT, öğrencilerimize aşağıdakiler dahil olmak üzere kurs materyallerini korumalarına yardımcı olacak araçlar sağlar.

Career HuBT değerlendirme yaklaşımı dört temel bileşenden oluşur:Değerlendir, Öğren, Güçlendir ve Doğrula.

Değer BiçmekÖğrencilerin ve şirketlerin neden eğitime ihtiyaç duyduklarını belirlemelerine yardımcı olur. Bu, çeşitlisertifikalar almak veya iş becerilerini geliştirmek için olabilir.

Eğitim öncesi değerlendirme ile öğrenciler ve kurumsal karar vericiler ne tür bir eğitimin gerekliolduğunu ve hangi seviyede bir beklenti olduğunu belirleyebilirler. Bu, yatırımınızı en üst düzeye çıkarmakiçin doğru çözümleri seçmenize yardımcı olacaktır.

ÖğrenmekCareer HuBT'de öğrencilerin farklı şekillerde öğrendiklerini anlıyoruz. Öğrencilerin bireysel öğrenme stillerine ve iş eğitimi ihtiyaçlarına uyan çeşitli öğrenme yöntemleri arasından seçim yapmalarına olanak tanıyoruz.

Eğitmen liderliğinde sınıf eğitimi Çevrimiçi canlı öğrenme

Her zaman çevrimiçi öğrenme

Yerinde grup eğitimi Özel dersler

Video eğitimler

Referans materyalleri WorkshoplarSınav hazırlığı Deneme sınavları Final sınavları

Ön sınav sistemi Projeler Homework Uygulamalar

Öğrenme kılavuzları (Kaynak,Sunum)

Kurs değerlendirmeleri (eğitim, proje, homework) Sınavlar (vize, ara ve final)

Eğitim Anketleri

İnsan kaynakları gözlemi Eğitmen değerlendirmesi Eğitim başarı karnesi

Career HuBT Bootcamp eğitim hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak ve talepte bulunmak için

(0216) 342 80 10 numaralı telefonu arayabilir, www.btakademi.com sitemizde yer alan canlı destek

bölümünden görüşme yapabilir veya [email protected] adresimize e-posta gönderebilirsiniz.

areer HuBT{^^} Senin kodun, senin kuralların.

Oyunudeğiştir!

(

SERTİFİKALARBT Akademi Başarı Sertifikaları

Eğitimlerimize %80 oranında katılım gösterilmesi ve eğitim müfredatına göre uygulanacak sınav/projelerin başarıyla tamamlanması durumunda, eğitimin sonunda dijital ve QR kod destekli “BT Akademi Başarı Sertifikası” veriyoruz.

Ülkemizi ve ormanlarımızı önemsiyoruz. Dijital sertifikaları basılı olarak talep etmeniz durumunda belirli bir ücret uygulanmaktadır. Basılı sertifika talep etmeniz durumunda doğa için “TEMA Vakfı’na” fidan bağışı yapmanızneticesinde sertifikalarınızı belirteceğiniz adrese gönderiyoruz.

Career HuBT Bootcamp Sertifikaları

Bootcamp eğitimlerimize dahil olan, kendisine atanan uygulamaları ve ödevleri eksiksiz tamamlayarak derslere %100katılım sağlayan öğrencilerimize dijital ve QR kod destekli ‘’Career HuBT Bootcamp Başarı Sertifikası’’ veriyoruz.

BT Akademi & Huwaeiİş birliği (Talent Interview)

İnovasyon vizyonuyla her geçen gün hayatımızı kolaylaştırmayı hedefleyen Huawei ile BT Akademi, teknik işe alım süreçlerini yapay zeka destekli olarak değerlendiren “Talent Interview” ürünlerinin teknik işe alım süreçlerinde kullanılacak bilgi teknolojileri soru havuzunun genişletilmesi için iş birliği yapmaktadır.

BT Akademi ’nin teknoloji alanlarındaki soru havuzuna katkı sağladığı Huawei ‘’Talent Interview’’ ürünü Türk mühendislerin geliştirdiği, Türkiye içerisindeki sunucularda verileri tutulan, %100 KVKK uyumluluğu olan bir teknik değerlendirme ve yetenek ölçümleme platformudur. Talent Interview, teknoloji işe alım uzmanlarının ve işe alım yöneticilerinin işe alım sürecinin her aşamasında yetenekleri objektif olarak değerlendirmelerini sağlayarak şirketlerin yetenekli geliştiricileri işe almasına ve/veya kurumların mevcut personellerinin gelişim alanlarını belirlemesi için teknik değerlendirmeler yapmasına yardımcı olur.

BT Akademi olarak Huawei ile iş ortaklarımızın mevcut çalışanlarının yeteneklerini ölçümleyerek gelişim alanlarını belirleyebilmeleri ve yeni istihdam edecekleri adaylarını objektif bir şekilde değerlendirebilmeleri için yola çıktığımız bu yeni iş modelimiz sayesinde artık daha güçlüyüz!

Talent Interview sistemimizi ücretsiz denemek için [email protected] mail adresiyle

iletişime geçerek demo talebinde bulunabilirsiniz.

Huawei Talent Interview Özellikleri Nedir?

Kurulum Gerektirmeyen Online PlatformuSınav Soru Sistemi (Kodlamalı, Çoktan Seçmeli, Tek Seçmeli)• Hazır Soru Havuzları• Kuruma Özel Soru Seti Hazırlama Hizmeti• Kendi Sorularını Oluşturma ve Ekleme

Yapay Zeka Destekli Sınav Güvenliği• Yüz Okuma ve Tanıma• Ekran Değiştirme Tespiti• Telefon Kullanımı Tespiti• Aday ve Ekran Kaydı• Kopyala-Yapıştır Engelleme• Birden Çok Kişi Tespiti

Kapsamlı Rapor ve Analiz• Sınav puanları• Farklı Alanlardaki Bilgi Birikimleri & Becerileri• Yetenek Haritaları• Tespit Edilen Şüpheli Davranışlar

Destek ( İngilizce -Türkçe - Çince)• Müşteri Başarı Yöneticisi Atama• Telefon, Video Call veya Mail

Müşterilerin kullandığı sistemlere entegre olabilme özelliği (LMS, ATS vb.) Satın alınan sınavların tüketilme baskısının olmadığı bir kullanım deneyimi Müşterilerin istediği soru setlerini hazırlama

Bilgi Teknolojileri Alanında Kariyer Haritaları Oluşturuyoruz !Kariyer yolu, belirli bir işverene sahip bir çalışanın kariyer gelişimini gösteren bir tür yetenek yönetimi

stratejisidir. Kapsamlı bir kariyer yolu, bireyin benzersiz becerilerine, ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine

dayalı olarak ilerleme fırsatlarını tanımlar ve çalışanın kariyer yolunda belirtilen çeşitli dönüm

noktalarına ulaşmak için atması gereken adımları detaylandırır. Profesyonel büyüme ve gelişme için

kariyer haritalaması esastır.

“Basamakları” veya tırmanılacak seviyeleri belirleyen geleneksel kariyer basamaklarından farklı olarak,

kariyer yolu daha geniş bir yaklaşım benimser. Kapsamlı bir kariyer yolu, yalnızca terfileri değil, aynı

zamanda çalışanların belirli beceriler geliştirmesine yardımcı olmak için tasarlanmış yatay geçişleri, iş

rotasyonlarını ve eğitim fırsatlarını da içerebilir.

İşverenlerimiz veya çalışanları ile birlikte, bireylerin kuruluşta nasıl ilerleyebileceklerini ve her aşamada

yerine getirmeleri gereken gereksinimleri açıklayan kariyer haritaları oluşturuyoruz.

Bilgi Teknolojisi (BT) Beceri / Kariyer Alanları Nelerdir?

Yaygın olarak BT şeklinde adlandırılan Bilgi Teknolojileri sektöründe birçok iş unvanı vardır. Programlama ve veritabanı oluşturmadan genel teknik veya yardım masası desteği sağlamaya kadar, çeşitli ilgi alanlarına ve birçok uzmanlık düzeyine sahip kişiler için roller mevcuttur.

Bilgi teknolojisi (BT) becerileri, BT endüstrisinde bir pozisyon elde etmek isteyen herhangi bir profesyonel için çok önemlidir. Günümüzün teknoloji odaklı dünyasında, çoğu

profesyonel, neredeyse her pozisyonda başarılı olmak için en azından temel bir bilgi teknolojisi anlayışına ihtiyaç duyar. Bilgi teknolojisi becerileri, bireylerin BT ortamında hem kendi başlarına hem de başkalarıyla birlikte iyi çalışmasına olanak tanıyan hem yumuşak hem de zor becerileri içerir.

Çalışanlarınızın teknik becerilere sahip olmasının faydaları, bilgi teknolojisi endüstrisinin çok daha ötesinegeçer. BT 'de güçlü teknik beceriler, günümüzün değişen dünyasında çok önemlidir. BT becerilerinin proaktif ve tutarlı bir şekilde geliştirilmesi, hem kişisel hem de profesyonel yaşamı iyileştireceğinden BT Akademi, eğitim ve gelişim süreçlerinde profesyonel yönlendirmeler yaparak ve beceri alanları oluşturarak iş ortaklarının potansiyel verimini arttırmayı amaçlamaktadır.

Back-End Developer

·Python ·PHP ·Go ·Java ·Node.js ·C/c++ ·Ruby ·Ruby on Rails ·Node.js ·Software Architecture

·Databases and SQL ·Testing techniques and tools ·Computer Science Fundamentals ·HTML

·CSS ·Javascript ·.Net ·MySQL ·SQL Server ·Perl ·Scala

Full Stack Developer

·JavaScript ·CSS ·HTML ·Angular ·React ·Djanyo ·Node.js ·Go ·MySQL ·.Net ·Java&Android

·Ruby ·Ruby on Rails ·Babel ·Webpack ·Computer Science Fundamentals ·APIs, Databases

and Servers ·MongoDB ·Express ·Vue ·Symfony

Front-End Developer

·HTML and CSS ·Responsive Web Design ·JavaScript ·React J S ·Babel ·Webpack ·Computer

Science Fundamentals ·Testing techniques and tools ·Version Control&Git ·Browser

Developer Tools ·Bootstrap ·Backbone ·AngularJS ·EmberJS ·jQuery

MobileDeveloper ·Kotlin/Java(for Android) ·Swift/Objective-C(for iOS) ·React Native ·Flutter ·React ·Xamarin

Game / Graphics Developer

Quality Assurance Engineer

Software integration Engineer

·Unity ·C/C++ ·C# ·GPU graphics ·DirectX ·OpenGL ·Unity ·WebGL, ·Java ·Swift ·JavaScript·HTML5

·Python ·Ruby ·Selenium WebDriver ·Jmeter ·Appium ·LoadRunner ·JUnit ·HP AppPulse

Mobile ·Cucumber ·LoadRunner ·JMeter ·AndroidMonkey

·C ·C++ ·Assembly ·Java ·Proprietary technologies / frameworks / toolkits

Security Engineer

·Python ·Ruby ·C ·C++ ·Reverse engineering ·TCP/IP ·Unix/Linux ·ITIL/COBIT ·PHP/Hack

·Golang/Java ·PHP ·Perl ·Shel Scripting ·SQL ·Assembly ·Powershell ·Javascript

DataEngineering ·SQL ·R ·Python ·Data science toolkits NumPy ·Pandas ·SciPy ·Scikit-learn ·Big Data

technologies: Hadoop ·Hive ·BigTable ·Cassandra or relevant

DevOps Engineer

·Kubernetes ·Docker ·Apache Mesos ·Jenkins ·HashiCorp stack (Terraform,Vault, Consul,Nomad)

Cloud Developer

·General programming ·API programming ·Database creation and management ·Scripting

·Systems architecture and design ·Networking ·DevOps ·General programming

·API programming ·Database creation and management ·Scripting ·Systems architecture

and design ·Networking ·DevOps ·Scaling ·Security ·Microservices

BT SEKTÖRÜNDE KARİYER / BECERİ ALANLARI

BT AKADEMİ EĞİTİMLERİ

▶Yazılım Uzmanlığı (MCSD)

▶Yazılım Uzmanlığı (AZ-204)

▶Java Yazılım Uzmanlığı

▶Yazılım Uzmanlığı Java & Android

▶Yazılım Uzmanlığı Android with Kotlin

▶Yazılım Uzmanlığı iOS with Swift

▶Game Development withUnity

▶Front–End Development (Web Arayüz Geliştirme)

▶Application Development with .NET Core

▶Application Development with Node.js

▶Application Development with Python

▶React Native

▶Machine Learning &Advanced

▶Data Analytics

▶Sistem Uzmanlığı (MCSE)

▶Sistem Uzmanlığı Azure

▶Network Uzmanlığı (CCNA)

▶Network Uzmanlığı (CCNP)

▶Siber Güvenlik UzmanlığıEğitimi

▶IIBA İş Analiz Sertifika Programı

▶Uygulamalı Yapay Zeka Sertifika Programı

▶Proje Yönetimi Sertifika Programı

▶Adli Bilişim Uzmanlığı

1. Yazılım▶C# 10 ile .NET OrtamındaProgramlama

▶C# ve Xamarin ile Native Mobil Uygulama Geliştirme

▶.NET ve MS SQL ile Web Uygulaması Geliştirme

▶ASP.NET Core MVC

▶ASP.NET MVC ile Web Programlama

▶Ado.Net -LinQ -Entity Framework

▶TypeScript ve Angular Programlama

▶Angular 9

▶Angular Architecture Workshop

▶React Programlama

▶React J S Programlama

▶Mobil Uygulama Geliştirme (Hibrit)

▶Temel Programlama (Yazılım Geliştirme)

▶Temel Java

▶Flutter

▶Java ile Native Android Uygulama Geliştirme

▶Spring Framework

▶C ++Temel

▶Introduction to Python Programming

▶Python Programming Basic & Advanced

▶Python -Django Framework

▶Spark With Python

▶JavaScript ile İstemciTaraflı Programlama

▶JQuery ve JQueryUI

▶HTML5

▶HTML5-CSS3-JS

▶SPA (Single Page Applications) Kütüphanelerinin Temelleri

▶Microsoft SharePoint Server ile Yazılım Geliştirme

▶Clean Code

areer HuBT{^^} Senin kodun, seninkuralların.

Oyunudeğiştir!

(

CAREER HUBT & BT AKADEMİ KARİYER EĞİTİMLERİ

▶Advanced Python Programming

▶Advanced Angular Eğitimi

▶Advanced Data Modeling

▶Node JS

▶.NET ile Microservices

▶Docker

▶.NET Core Development, DevOps Technologies ve Docker

▶Blockchain & Smart Contract

▶Blockchain Eğitimi ( Ethereum ve Bitcoin Geliştirme )

▶Microservices Mimarisi

2. İleri Yazılım▶ASP.NET Web API ile RESTFull Servis Geliştirme

▶İleri ASP.NET MVC

▶İleri ASP.NET Programlama

▶İleri C# Uygulamaları

▶SQL Server, IIS ve ASP.NET ile Programlama

▶Tasarım Kalıpları(Design Patterns) ve Yazılım Mimarisi

▶Windows Azure ile Bulut Bilişimi (Cloud Computing)

▶Windows Communication Foundation(WCF)

▶Windows Presentation Foundation(WPF)

▶C++İleri

▶Java İleri

3. Veritabanı & Raporlama▶SQLServer 2019 ile Veritabanı Sorgulama

▶SQLServer 2019 ile Veritabanı Programlama

▶SQLServer 2019 ile Veritabanı Yönetimi

▶SQL Server 2019Performans Tuning ve Optimizasyonu

▶SQL Server ile Veri Ambarı Uygulaması

▶SQL Server Veri Modelleri ve Raporlar Uygulaması

▶SQL Server 2019ile İş Zekası Uygulamaları

▶SQL Server 2019 RaporlamaServisleri

▶SQL Server AnalizServisleri

▶SQL Server EntegrasyonServisleri

▶SQL Server (T-SQL) Sorgulama ve Programlama İleri

▶Oracle Database AdministrationWorkshop

▶Oracle PL SQL (Giriş Düzeyi)

▶Oracle SQL (İleridüzey)

▶PostgreSQL

▶MDX ile OLAP Verilerini Sorgulamak

▶Crystal Report .NET

▶Normalization & Optimization

4. İş Çözümleri & İş Analizi▶İş Çözümleri ve İş Analizi Eğitimlerimiz

▶Uçtan Uca Uygulamalı İş & Sistem Analizi

▶Temel İş & Sistem Analizi (CBAP)

▶İş ve Sistem Analizi ile Tanışma

▶UML ile Nesne Yönelimli Analiz ve Tasarım

▶İş Birimleri İçin İş Analizi

▶Bilgi Teknolojileri Formasyonu

▶Business Analysis Essentials

▶İş Analizi Yöneticisi

▶Certification of Capability in Business Analysis

▶Requirements Management (GereksinimYönetimi)

▶Gereksinim Yönetim AracıDOORS

▶Virtual Agile İş Analizi Workshop

▶Virtual Design Thinking ile İş Analizi Workshop

▶Virtual IIBA İş Analistleri ve İş Birimleri için Yazılım Test

▶Virtual IIBA Uluslararası İş Analizi Yöneticisi

5. Yazılım Mühendisliği Yönetimi▶Temel Yazılım Testi

▶Test Analizi

▶Kullanıcı – İş Birimleri için Kabul Testi (UAT)

▶Test Otomasyon

▶Uygulamalı Yazılım TestMühendisi

▶ISTQB Foundation

▶ISTQB Agile TestUzmanı

▶İleri Seviye ISTQB -Technical Test Analyst

▶Test Driven Development

▶Uçtan Uca Kurumsal Uygulama Entegrasyonu

▶sysML ile Sistem Modelleme

▶Enterprise Architect Kullanım

▶COBIT Foundation

▶COBIT 5Foundation

▶Continuous Integration Continuous Delivery(CI/CD)

▶Değişiklik, Konfigürasyon ve Varlık Yönetimi Pratikleri

▶Endüstriyel Kontrol Sistemleri (ICS)Güvenliği

▶Güvenli Yazılım Geliştirme

▶Etkin Yazılım Geliştirme Süreci

▶Kod Analiz &Kalite

▶Hizmet Seviyesi Yönetimi (SLM-SLA) Pratikleri

▶Incident & Problem Yönetimi Pratikleri

▶ISO 20000 BT Hizmet Yönetimi Uygulaması

▶ISO 27001 Uygulama veDenetim

▶ISO 31000

▶ITIL Foundation 2011

▶Uygulamalı BT Süreçleri (7 Temel Süreç)

▶ITIL 4

▶ITIL Continual Service Improvement

▶ITIL Foundation + Apollo 13Simülasyonu

▶ITIL Managing Across the Lifecycle

▶ITIL Practitioner

▶ITIL Service Design

▶ITIL Service Operation

▶ITIL Service Strategy

▶ITIL Service Transition

▶ITIL Süreç Implementasyonu ve Proje Yönetimi

▶ITIL ve Agile Entegrasyonu

▶TOGAF

▶TOGAF® 9.2 Kurumsal Mimari

▶6 SİGMA YeşilKuşak

▶R ile İstatistiksel Veri Analizi

▶Yazılım Yaşam Döngüsü (SDLC)

▶Yazılım Geliştirme Yaşam Döngüsünde Dokümantasyon

▶Visual Studio Team Foundation Server

▶BT Hizmet KataloğuPratikleri

▶BT Hizmet Portfolyo Yönetimi Pratikleri

▶BT Hizmet Yönetimi Aracı Uzmanlık

▶BT Hizmet YönetimiPrensipleri

▶BT Servisleri FelaketYönetimi

▶BT Tedarikçi YönetimiPratikleri

▶Teknik Destekte Uzmanlık

6. Proje Yönetimi & Süreç Yönetimi▶Proje Ekipleri ProjeOryantasyon

▶Uygulamalı Proje Yönetimi

▶Introduction to Agile

▶Agile Proje Yönetimi ve Scrum

▶PMP Sınavı Hazırlık / Tekrar

▶PMP DenemeSınavı

▶Scrum Master & Uluslararası PSM Sertifikasyon Sınavı Hazırlık

▶Scrum Product Owner & Uluslararası PSPO Sınavı Hazırlık

▶Scrum Retrospektif ve Sürekli İyileştirme

▶Çevik Proje Yöneticisi

▶Çevik Proje Yönetimi & Uluslararası PMI-ACP Sınavı Hazırlık

▶Yazılım Projelerinin Yönetimi

▶Yalın Yönetim ve Kanban ile Yazılım Geliştirme

▶Teknik Ekiplere Liderlik Etmek

▶Teknik Ekipler İçin Zaman Yönetimi

▶Teknik Ekipler İçin ÇatışmaYönetimi

▶Managing High RiskProjects

▶MI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)© BootCamp

▶PMI-RMP Proje Yönetimi

▶Program Management PgMP

▶Project Management Fundamentals

▶Prince2

▶SOS Proje Yönetimi

8. Sistem & Bulut▶20347: Enabling and Managing Office 365

▶Architecting on AWS

▶AWS BusinessEssentials

▶AWS Cloud Practitioner Essentials

▶AWS SysOps Administrator Associate

▶AWS Technical Essentials

▶AZ- 900 Microsoft Azure Temelleri

▶AZ- 104 Microsoft Azure Yönetici

▶AZ-305 Microsoft Azure Çözümleri Mimar Teknolojileri

▶AZ-305 Microsoft Azure Architect Tasarım

▶AZ-104 Microsoft Azure Administrator

▶AZ-305 Microsoft Azure Architecture Technologies

▶AZ-305 Microsoft Azure Architecture Design

▶AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies

▶AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

▶MS- 100 Microsoft 365 Identity andServices

▶MS 10979 Introduction to Microsoft Azure for ITProfessionals

7. Sistem▶MS 20697-1: Implementing and Managing Windows 10

▶MS 10961:Automating Administration with Windows PowerShell

▶Microsoft SharePoint Server Advanced Solutions

▶Microsoft SharePoint Server ile Performans Yönetimi

▶Microsoft SharePoint Server ile Power User

▶Microsoft SharePoint Server ile Uygulamalarını Yönetmek

▶MS 10969 Active Directory Services with Windows Server

▶MS 10982 Supporting and Troubleshooting Windows 10

▶MS 20345 Administering Microsoft Exchange Server 2016

▶MS 20741Networking with Windows Server 2016

▶MS 20742 Identity with Windows Server 2016

▶MS 20744 Securing Windows Server 2016

▶Administering the Web Server (IIS) Role of Windows Server

▶Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013

▶Deploying and Managing Windows 10Using Enterprise Services

▶Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016

▶VMware Cloud Director: Install, Configure, Manage [V10.3]

▶VMware vSphere -Troubleshooting Workshoop[V6.7]

▶VMware vRealize Log Insight: Deploy and Manage [V4.7]

▶VMware vRealize Operations for Administrators [V7]

▶MS 20695: Deploying Windows Desktops and Enterprise Applications

▶VMware vRealize Network Insight: Install, Configure, Manage [V5.0]

▶VMware vRealize Automation: Orchestration and Extensibility [V7.6]

▶MS 20740 Installation, Storage and Compute with Windows Server 2016

▶MS 10981 Infrastructure Provisioning with System Center Virtual Machine Manager

▶MS 20697-2: Deploying and Managing Windows 10Using Enterprise Services

▶Powershell Basic

▶Powershell Advanced

▶Deploying and Migrating Windows Servers

▶Designing and Implementing a Server Infrastructure

▶Fundamentals of a Windows Server Infrastructure

▶Implementing an Advanced Server Infrastructure

▶Implementing and Managing Windows 10

▶VMware vSphere 6.7 Foundations Exam 2019

▶VMware vSphere Optimize and Scale (V7)

▶VMware vSphere: Kurulum, Yapılandırma ve Yönetim

▶Microsoft Powershell ile SharePointYönetimi

▶VMware vSphere: Design [V7]

▶Yazılımcılar için Temel Linux

▶Linux Essentials (Temel Seviye)

▶Linux System Administration1

▶Linux System Administration2

▶Linux System Administration 1 &2

▶Linux ve Shell-BashScript

▶İleri Seviye Linux SistemYönetimi

▶Red Hat Linux System Administration

▶Cloud Fundamentals – Office 365 and Intune

▶Developing Microsoft AzureSolutions

▶Enterprise Mobility Suite

▶Implementing and Managing Storage

▶MD-100 & 101 – Modern DesktopAdministrator

▶Microsoft 365 Compliance Management

▶Microsoft 365 Device Management

▶Microsoft 365 Identity Management

▶Microsoft 365 Security Management

▶Microsoft 365 Tenant and Service Management

▶Office 365Management

▶Secrets to Successful CloudTransformations

▶Windows 10 Security Solutions

▶Office 365

▶Office 365 Son Kullanıcı

9. Sistem & DevOps▶DevOps Temelleri

▶DevOps Temelleri Sınavı

▶Azure DevOps

▶DevOps for Developers

▶DevOps Foundation with Azure and Atlassian

▶Devops & System Administration

▶Docker Kubernetes Service

10. Network Eğitimlerimiz▶CCNA-Custom (Cisco Certified NetworkAssociate)

▶CCNAX ( Cisco Ağ Cihazlarının Bağlantısı: Hızlandırılmış)

▶ICND1 ( Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 )

▶ICND-2 (Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2)

▶CCNP ROUTE (Cisco Certified Network Professional Route)

▶CCNP SWITCH (Cisco Certified Network Professional Switch)

▶CCNP TSHOOT (Cisco Certified Network Professional Tshoot)

▶CCDA (Cisco Certified Design Associate)

▶Ağ Güvenliği

▶Ağ Temelleri

▶Ağ Trafik Analizi

11. Siber Güvenlik▶Siber Güvenlik Temelleri (SANS SEC401)

▶Son KullanıcıGüvenlik

▶Siber Saldırı Teknikleri

▶Saldırı Tespit ve KayıtYönetimi

▶DDoS Saldırıları ve Korunma Yöntemleri

▶Siber Güvenlik Açıklıkları ve Risk Yönetimi

▶Zararlı Yazılım Analizi

▶BT Sistem GüvenlikDenetim

▶Sızma Testi (PenetrationTest)

▶Ethical Hacking

▶Certified Ethical Hacker (CEHv10)

▶Security Windows Server2016

▶EC-Council Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI)

▶Certified Information System Security Professional (CISSP)

▶Güvenli Yazılım Yaşam Döngüsü Profesyoneli (CSSLP)

▶Sniffing -Tracing -Protocol Analysis (WSSTPA)

▶Certified Cloud SecurityProfessional (CCSP)

▶Implementing and Configuring Cisco Identity Services Engine (SISE) v3.0

▶Implementing and Operating Cisco Security Core Technologies (SCOR) v1.0

▶Implementing Secure Solutions with Virtual Private Networks (SVPN) v1.0

▶Securing Networks with Cisco Firepower Next Generation Firewall (SSNGFW) v1.0

12. Microsoft Office▶Microsoft Office

▶Microsoft Access Temel

▶Microsoft Access İleri

▶Microsoft Excel Temel

▶Microsoft Excel İleri

▶Microsoft Excel Temel & İleri

▶Microsoft Excel Macro(VBA)

▶Microsoft Word Temel

▶Microsoft Word İleri

▶Microsoft Outlook

▶Microsoft Visio

▶Microsoft PowerPivot

▶Microsoft Power BI

▶Microsoft Power BI İleri

▶Microsoft PowerPoint Temel

▶Microsoft PowerPoint İleri

▶Microsoft Project Temel

▶Microsoft Project İleri

13. Teknoloji Spesifik▶Kriptopara Madenciliği

▶Blockchain Uygulama Geliştirme

▶Machine Learning & Deep Learning

▶Big Data & Hadoop

▶Cloudera Administrator Training for ApacheHadoop

▶Uygulamalı Büyük Veri

▶Computer Vision (BilgisayardaGörü)

▶Doğal Dil İşleme

▶Data Science Cloud

▶Data Science

▶Veri Analitiği

▶Veri Madenciliği

14. Tasarım & Dijital Medya▶SEO

▶Design Thinking

▶WordPress ile Web Sayfası Geliştirme

▶WordPress ile E-Ticaret SayfasıGeliştirme

▶User Experience Design(UX)/User InterfaceDesign(UI)

▶Sosyal Medyave Dijital Pazarlama

▶AutoCAD

15. ERP▶ERP (Kurumsal Kaynak Planlama)

▶SAP ERP Uygulamaları

▶SAP CO Modül Uzmanlığı

▶SAP FI Modül Uzmanlığı

▶SAP SD Modül Uzmanlığı

▶SAP MM Modül Uzmanlığı

▶SAP P P Modül Uzmanlığı

16. Kişisel Gelişim▶İş Hayatı 101

▶Karar Verme & Problem Çözme

▶İç Motivasyon

▶Eleştirel Düşünce

▶Stratejik Yönetim

▶Amaç OdaklıYönetim

▶Müzakere ve Etkileme

▶Stratejik Düşünme &Bilinç

▶Koçluğun Temelleri

▶Yeni Nesil Yönetim& Liderlik

▶Takım Oluşturma

▶Müşteri Odaklı Kültür

▶Sunum Teknikleri

▶Toplantı Yönetimi

▶Eğiticinin Eğitimi

REFERANSLARIMIZ

Müşterilerimiz en değerlivarlıklarımızdır.

BT Akademi, kurulduğu ilk andan itibaren sürdürülebilir iş ilişkisine, memnuniyet için gerekli olan tüm alternatif çözümlere ve eğitim kalitesine odaklanarak gelecek nesilleri eğitmenin veiş ortaklarımıza katma değer sağlamanın gücüne inanmaktadır.

İş ortaklarımızın benzersiz iş gereksinimlerini belirleyerek, çözümlerimizi onların uzun vadeli gereksinimlerini karşılayacak şekildeözelleştiriyoruz.

İş ortaklarımızın ihtiyaçlarını tutarlı bir şekilde karşılamak için deneyimlerimizle, sektördeki en doğru uygulamalara dayanan metodolojileri takip ederek ve çalışma şeklimizde esnekliksağlayarak denge kurmaya özen gösteriyoruz.

Değerli Referanslarımızdan Bazıları;

Abalıoğlu Holding AbankAbdi İbrahim Accenture Acıbadem Hastanesi Acıbadem Sigorta ActiveBuilderAcun Medya Açı Okulları AdessoADM Danışmanlık AegonAgis Sağlık Destek Hizmetleri AgitoAk Gıda Ak Sigorta Ak YatırımAkay TravelService AkbankAkçansaAksis BilgisayarHizmetleri Aksiyon BilişimAktek BilişimAla Proje YazılımÇözümleri Alarko CarrierAlbaraka Türk KatılımBankası ALJ FinansAlliance Healtcare AllianzAlp Havacılık Alternatif Bilgisayar AltınbaşAmadeus Amatis Yazılım AmcorAmerikan Hastanesi Anadolu Bilişim Hizmetleri Anadolu HayatAnadolu Restoran İşletmeleri Anadolu Üniversitesi AnadolubankAndroid Industries Anlaş Otomasyon Ante GrupAras Elektrik Dağıtım ArçelikArena Bilgisayar Ark İnşaat Armain Teknoloji Arne Yazılım Arte TeknolojiArtı & Artı Teknoloji Hizmetleri ArttekArvatoARY DanışmanlıkAsaş AlüminyumAselsanAsis Elektronik Asseco-See AstronAsyasoft Yazılım Ata Yatırım AtermitAtlas Yazılım AtosATS Dış Ticaret ATS TurkeyATT – Concorde ATT Tekstil Audio Elektronik

Avansas Aveks AvroraAxa SigortaAxpart Bilişim AyesaşAyyıldız Grup Bank PozitifBankalar Arası KartMerkezi BantaşBarsan Global Lojistik BaşarsoftBauhaus BDHBedaş Belbim BemesBereket Enerji Üretim Bersay İletişim Danışmanlığı Beşiktaş TersanesiBeta KimyaBeyaz Gemi Eğitim Danışmanlık BIS ÇözümBifaBilgi Birikim Sistemleri Bilgi Elektronik BilmedBilmsoftBiltim Bilgisayar BimsaBimser Çözüm Birgi MefarBisar Bilgi Teknolojileri BizcomBMA Teknoloji BMCBNABNP Paribas Cardif BorusanBorusan Lojistik BoschBosfor Bilişim BossaBoynerBPN Ödeme Kuruluşu BrisaBritish American Tobacco BSHGBTA HavaLimanları BTCTraderBTS Grup Budak İnşaat Burgan Bank BursagazCardtek -Paycore CCR GroupCemre Bilişim Teknolojileri Centrum İş MerkeziCEVA Logistics CHT Tekstil Civil Giyim Club Sporium CMC TurkeyCMSMakine Sanayi Coca ColaCode5 Yazılım Coden Bilişim ComPlus Bilgisayar Conforcus Bilişim Crea TeknolojiCrs Soft

Cybersoft Çelik Motor Çiçek SepetiÇobantur Turizm Çolakoğlu Metalurji DaikinDaimler Darphane Data Market DBTeknoloji DCL Bilgisayar DD Morgage Defacto DeloitteDesmer Bilgi ve İletişim Detur TurizmDeutsche Telekom Turkey Deva HoldingDevlet Su İşleri Digital Panzehir Digital Planet Diler Holding DimesDitaşDMN Yazılım DMS BilgisayarDoğan Gazetecilik Doğan Online Doğuş Otomotiv Doğuş Teknoloji DolapDoruk Otomasyon Dreams &BytesD-Smart Duracell Düzce CamEAE Makina Sanayi EagleBurgmannE-bebek Eczacıbaşı Bilişim Eczacıbaşı-Monrol E-Çözüm EdenredEDM Bilişim EFI AutomotiveEkin Gümrük Müşavirliği Ekin Smart City Solutions Ekol LojistikElit WheelsEmin Ecza Deposu EmlakjetEnder Mağazaları Enerco Enerji EnerjisaEnka Civata ENTES Elektronik ErdemirEren Holding Ericsson ESBAŞETC Group Eti Gıda EtiyaEtkin Bilg Eureko Sigorta EvkurEvolucare TıbbiYazılım EvyapEvyapport Extern TEB

Exxen Faturamatik Fiba Group Fiba Retail Fiba SigortaFiba Yenilenebilir Enerji FinansinvestFinar Kurumsal FordFord-Otosan Friterm Fujifilm Fuzul EvGalata Taşımacılık Galatasaray Üniversitesi Galva MetalGAP Türkiye Garanti Bankası Garanti Koza Garanti Teknoloji Gedik Yatırım GEFCOGelecek Varlık Yönetimi GenpaGold Bilgisayar Gratis Greenpeace GroupamaGüler & Dinamik Gümrük Müşavirliği Gülsan HoldingGürok Holding HakmarHaliç Üniversitesi HalkBank Hansgrohe Hasçelik HavelsanHayat Holding Hayat Varlık HDI Sigorta Hedef Medya Hekim Bilişim HektaşHitit ComputerServices HondaHotiç Hyundai Ibtech ICAIdeaNostra Bilgi İşlem Hizmetleri Infinidium TeknolojiIntertech Ipsos IqviaISC İnsanKaynakları Işık Üniverisitesiİdoİga Airport İMKBİnci Deri İnnovaİntegra Asansör İpekyolİris İnteraktif İsbakİsfanbul Eğlence Ve Yaşam Merkezi İSKENİskenderun Demir Ve Çelik (İsdemir) İspakİstanbul Barosu

İstanbul Betonİstanbul Bilgi Üniversitesi İstanbul BüyükşehirBelediyesi İstanbul Sanayi Odasıİstanbul Ulaşım İstanbul Üniversitesi İş Bankasıİş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıİş Yatırımİş Zekası Yazılım İşNetİTKİB İTÜJet BilişimJohnson &Johnson JumboK2B BilgisayarKadir Has Üniversitesi Kafein TechnologySolutions Kale GrubuKaraca Karel Kalıp Kariyer.netKaspersky Bilişim Kastamonu Entegre Katılım Emeklilik Kıyı Emniyeti Genel MüdürlüğüKibar Holding Kilit Group Kipaş Holding Koç SistemKomtaş Bilgi Yönetimi Konfides Bilgi Teknolojileri Konsalt Bilgi Teknolojileri KonveyorKonyalı Saat Kosifler Koton KronoTechKuveyt Türk KatılımBankası Lc Waikiki

Link ShippingLitum Bilgi Teknolojileri Logo YazılımMadByte Games Mamak Belediyesi Mann-Hummel Marm Assistance Marmara Üniversitesi

Mavi BilgisayarMavi Bilişim veDanışmanlık Med MarineMedyaNet MefarMekansal Planlama Melikşah Üniversitesi Merkezi KayıtKuruluşu Metro İstanbul Metropolcard Metropolist Yapı MicroselMicrosoftMidas Hediyelik Eşya Sanayi Mirsis Bilgi Teknolojileri Mitra BilişimMitsubishi Türkiye ModanisaMozaik Bilişim MultinetMurat TeknikOtomat MutlubievMüyorbir Müzik Yorumcuları Meslek BirliğiNabu TeknolojiBilişim Nar BilişimNart Sigorta

Near EastUniversity NebimNemo Marin NetaşNetBT Danışmanlık Netsense YazılımProje NicEye IT Consulting Nordex EnerjiNovitek MobilTeknolojiler ODC TeknolojiOEDAŞOkyanus Bilişim Teknolojileri Olimpia Oto CamOmron EndüstriyelOtomasyon Ontex GlobalOpetOrdinatrum Bilişim Teknolojileri Oredata Yazılım Organik Kimya Oyak Teknoloji Özyeğin ÜniversitesiP&G Tüketim Malları Sanayi Paladin BilişimPanasonic Pasifik Bilgisayar PDIPegasus Petgaz PeymanPhilip Morris Sabancı Pizza PizzaPordiva Yazılım Sistemleri Posco AssanProcons Bilişim Hizmetleri Profen GrupProj-e Yazılım Projesoft Promat PronetProverno Bilişim ProvusPsteknik Bilişim Mühendislik

Leonardo Travel RafeksLibronet Bilgi ve Teknoloji Hizmetleri Raos YazılımHizmetleri

Ray Bilişim RDC Partner RemaxRiot GamesRmk Marine Gemi Yapım Sanayii RND New Media Solutions RoketsanRönesans Holding

Mars Lojistik Saat veSaatMartur Automotive Seating Systems Sabancı

Sahibinden.com Sandoz Türkiye SandvikSanko Holding Scattolini Otomotiv SchattdecorSDG TürkiyeProjeleri SeatechSefine Shipyard Sentez Yazılım Sentia Bilişim ServierSestekSet Yazılım SeturSetur Marinas Sev Okulları SGS Turkey Shirt By Shirt SiemensSigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Sistem Global Danışmanlık Smartiks YazılımSmarttek Bilişim Societe General SofttechSolmaz Lojistik

SolvePark Teknoloji SolviaSompo Japan SigortaSosyal Güvenlik Kurumu (Sgk) Sönmezler MetalSQL TürkiyeST Danışmanlık STFA İnşaat Stoneline Support YazılımSüleyman DemirelÜniversitesi SütaşSynevoSYS Telekomünikasyon Systemair HSK

Ve Tanıtım AjansıTAAC HavacılıkTeknolojileri Tabim BilişimTakasbankTarım KrediKooperatifleri Tatil SepetiTatilbudur Tav Aero Tchibo Tech DataTechnocast Otomotiv TeklasTekno4 Bilişim Teknosa Teknosol TekzenTemaTesan İletişim Tetra Pak TGSPTHYTHY Teknik Tırsan Treyler Tiryaki Agro TMSFTNTTOFDTranspark Trenkwalder Trigon Teknoloji TrimpeksTRTWorld TSKTurkasset TurkcellTurkcell Global Bilgi Turknet İletişimHizmetleri Turkuaz YazılımTurpakTUSAŞ -Türk Havacılık Ve Uzay Sanayi Tusaş MotorTübitakTürk Ekonomi BankasıTürkiye Finans Katılım Bankası Türkiye Sınai KalkınmaBankası Türkiye Ürün İhtisas Borsası Türkiye Sınai KalkınmaBankası Türkiye Ürün İhtisas Borsası TYONEX Bilgi Teknolojileri Umur KırtasiyeUnoUyar Holding Üsküdar Belediyesi Vakıf Katılım Bankası VanderlandeVaryapVBT Bilgi Teknolojileri Vega BilgisayarVeri Yazılım Veripark Viking Turizm Vitel Vizyoneks VoestalpineVSY Biotechnology

Watsons W irecardWisertech WorkcubeXinerjiYapı Endüstri Merkezi(Yem) Yapı Kredi BankasıYapı Merkezi Yargıcı YazakiYazbim Yazılım Yeditepe Üniversitesi Yemek Sepeti Yenasoft Yazılım YeşilayYotatek Bilgisayar

Şişli Belediyesi Yön Group

T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek Yurt Savunma SanayiZambakZiraat Teknoloji Zivak Teknoloji 1E1 Consulting 3T Tekstil

areer HuBT{^^} Senin kodun, senin kuralların.

Oyunudeğiştir!

(

Business İstanbul B BlokK: 9 D: 92 Kadıköy/ İstanbul

T : 0(216) 342 80 10F: 0(216) 342 80 15

[email protected] www.btakademi.com

/BTAkademi

/bt_akademi

/BT_AkademiTR/BTAkademi