Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

36
PUBLICITATE: 0732.669.449 AGENDA TA DE TIMP LIBER SATU MARE 18.12.2015 - 14.01.2016

description

 

Transcript of Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

Page 1: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

PUBLICITATE:

0732.669.449

AGENDA TA DE TIMP LIBERSATU MARE 18.12.2015 - 14.01.2016

Page 2: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 3: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 4: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 5: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 6: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 7: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 8: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

CITY FILMS PREMIERE

88

ÎN DECEMBRIE SE TREZEȘTE FORȚA

Titlu original:STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

Regie: Regizor: J. J. AbramsCu: Harrison Ford, Mark Hamill, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Adam Driver.Genul: SFPremiera 18 decembrie

Regizat de J.J. Abrams, filmul se

concentrează pe evenimente care au loc la 30 de ani după acțiunea din pelicula Return of the Jedi (1980).Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Prințesa Leia) și Mark Hamill (Luke Skywalker) revin în rolurile care i-au consacrat.

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS ESTE CEL DE-AL ȘAPTELEA FILM AL CELEBREI SERII CREATE DE GEORGE LUCAS.

Apar și personaje noi: Finn, un soldat despre care John Boyega – actorul care-l îl joacă - spune că își va câștiga locul său în universul Star Wars într-o manieră unică, Poe Dameron (Oscar Isaac), un pilot de

vânătoare care va face echipă cu Finn și Daisy Ridley, o singuratică de pe Planeta Jakku, ce va fi atrasă fără voia ei în mijlocul acțiunii.

Actrița Carrie Fisher a dezvăluit că a fost obligată să slăbească mai mult de 15 kilograme pentru a putea interpreta rolul încă o dată. „N-au vrut să mă angajeze întreagă, doar o treime din mine…”

VEZI TRAILER:

„Într-adevăr un film mare. A fost minunat!”

The Washington Post scrie că Lucas nu a văzut nicio secvență din noul film. „E ca un divorț. Ori ești regizor, ori nu! E ca și cum aș merge la nunta fostei soții”.În schimb, Harrison Ford a văzut filmul și crede că este „într-adevăr un film mare. A fost minunat!”

Page 9: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 10: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

CITY LIFESTYLE SPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

10

Page 11: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 12: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 13: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 14: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

Titlu original:The Peanuts Movie

Regia: Steve MartinoCu: Bill Melendez, Trombone ShortyGen: animațieDurata: 93 min.Premiera: 25 decembrie

sentimentele pe care le are pentru ea, dar va face tot ce e posibil pentru a arăta întregii școli ce poate el! Și în filmul lui Steve Martino, la fel ca în benzile desenate ale lui Charles M. Schulz, Snoopy este ajutorul de nădejde al băiețelului. Nu ratați una dintre cele mai fermecătoare animații ale anului!

CHIAR ȘI PROBLEMELE DE IUBIRE POT FI REZOVATE CÂND AI UN PRIETEN DE NĂDEJDE!

CĂȚELUȘUL SNOOPY E LA CINEMA DE CRĂCIUN

Snoopy și prietenul lui, Charlie Brown,

sunt personaje care vor da un plus de fantezie acestui Crăciun. Animația The Peanuts Movie spune povestea băiețelului pe nume Charlie, îndrăgostit lulea de vecina lui roșcată. Nu are curaj să îi spună

Steve Martino a regizat Ice Age 4: Continental Drift și animația din 2008 Horton Hears a Who. The Peanuts Movie este unul din cele mai așteptate filme ale acestui Crăciun.

Page 15: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 16: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 17: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 18: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 19: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 20: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

CITY LIFESTYLE HOROSCOP

17

berbec

leu

săgetător

Luna decembrie 2015 este foarte pasională pentru Ber-beci, dar implică şi unele ris-curi. Ai tendinţa să “dai năva-lă”, ceea ce îl poate face pe ce-lălalt să se situeze în defensivă. De asemenea, ai tendința de a răspunde instantaneu la pro-vocări, fără să gândești înainte, ceea ce poate conduce la con-flicte nedorite ori la implicarea în legături nesăbuite.

Influenţele Soarelui și ale lui Saturn se cumulează în acest interval, generând o perioadă de emoţii intense şi eveni-mente semnificative. Firea ta, pasională din naştere, devine şi mai pasională, instinctul tău sexual capătă şi mai mult avânt, iar scânteia iubirii se poate aprinde oricând. Senti-mentele preiau controlul şi-ţi determină deciziile.

Decembrie 2015 începe promi-ţător pentru Săgetători. În prima decadă Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, este chiar în Săgetător, iar în primele cinci zile, Venus, planeta iubirii, este şi ea într-o poziţie avantajoasă.Ar trebui să profiţi de această “fereastră” luminoasă, fiindcă ulterior intri într-o zonă gri, unde poţi întâlni frustrarea, dezamăgi-rea, însingurarea sau stagnarea.

taur

fecioară

caprion

gemeni

balanţă

vărsător

rac

scorpion

pești

În prima decadă din decem-brie 2015 Taurii nu au destulă libertate de mişcare în plan sentimental, sau se situează pe o poziţie oarecum subordona-tă în viața de cuplu.Şansele la fericire cresc vizi-bil după 11 decembrie, când Venus, planeta iubirii şi a ar-moniei, intră în casa cuplului Taurului.

Poziţia lui Venus scoate încă o dată în evidenţă atracţia pe care o ai pentru persoane inte-ligente, bine informate, agere, curioase, deschise spre nou. Totul devine şi mai vizibil după data de 10 decembrie, când Mercur, stăpânul Fecioarei, in-tră în casa iubirii şi a sexualităţii Fecioarei.Perioada are accente pasiona-le şi poate să aducă experien-ţe inedite, stimulante şi pline de savoare.

Pentru Capricorni, în decem-brie 2015 raţiunea şi simţirea merg mână-n mână.

Pe de-o parte, Venus, plane-ta dragostei şi stăpâna casei erotismului Capricornului, se află într-un semn pasional şi într-o casă favorizantă; pe de altă parte, Mercur, planeta lo-gicii, este prezent în cea mai mare parte a lunii decembrie 2015 chiar în Capricorn.

Până pe 10 decembrie, în casa relaţiilor Gemenilor se află şi Mercur (însuși guvernatorul Gemenilor), care accentuează aceste tendinţe. În plus, casa iubirii şi a sexului Gemenilor este impulsionată de arzătorul Marte pe tot parcursul lunii, iar Venus, planeta dragostei, pe-trece primele 4 zile din decem-brie în casa iubirii Gemenilor şi ultimele 3 zile în casa cuplului Gemenilor.

În decembrie 2015 Marte este, însă, stresat de aspec-tele distonante pe care le formează cu Uranus şi Pluto. Prin urmare, uneori o poate lua razna, îndemnându-te să forţezi nota, să te implici în legături riscante sau nepotri-vite, să nu ai destulă răbdare şi bunăvoinţă cu celălalt, să încerci să-ţi impui punctul de vedere într-un mod lipsit de tact.

Soarele (stăpânul casei cu-plului Vărsătorului), Venus (planeta pasiunii) şi Marte (planeta dorinţei) se află în cele trei case de miază-zi ale Vărsătorului, semn că în de-cembrie 2015 viaţa relaţională a Vărsătorilor este strâns co-nectată cu cariera, activităţile sociale sau de grup, studiile şi călătoriile.

Cu Venus în casa iubirii şi a plăcerilor Racului, luna de-cembrie 2015 este îmbibată de senzualitate. Disponibili-tatea sentimentală şi sexuală a Racilor este amplificată, iar lucrurile se aranjează de aşa natură încât să creeze un cadru propice flirtului, îndră-gostirii şi jocurilor amoroase.

Dacă eşti single, ar fi bine să socializezi cât mai mult în această perioadă. Faci o im-presie bună, oamenii te plac, poţi lega noi prietenii sau legături utile carierei şi, mai ales, ai ocazia să-ţi întâlneşti jumătatea.Dacă ai deja o relaţie, atmo-sfera din cuplu este marcată de tandreţe, bunăvoinţă, înţe-legere şi armonie.

După 10 decembrie, Mercur intră în casa a unsprezecea a Peștilor, care are de-a face cu prietenii, distracţiile şi activităţile colective. Se poate să socializezi intens alături de perechea ta, sau să vă implicaţi activ într-un proiect de grup, ori să întâlneşti pe cineva la un spectacol sau la un congres etc. Lucrurile se desfăşoară intens, uneori chiar prea intens.

E SCRIS ÎN STELE!

DECEMBRIE 2015NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR ÎN LUMEA ASTA. SE SPUNE CĂ DESTINUL NOSTRU ESTE SCRIS ÎN STELE. AFLĂ CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE ÎN PERIOADA CARE URMEAZĂ! DESCOPERĂ SECRETELE DESTINULUI TĂU!

Page 21: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 22: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 23: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 24: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 25: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

Youtube găsești și filmulețe cu pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru confecționarea bradului eco, cool și de ce nu hipsteresc. :)

pe Youtube găsești și filmulețe cu pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru confecționarea bradului eco, cool și de ce nu hipsteresc. :)

Crăciunul acesta putem schimba și colinda bradului. Propunem să cântăm astfel: O brad frumos, plin de creativitate! :)

Noi vă dorim Crăciun fericit și cât mai eco!

CITY HOLLIDAY 12

CUM SĂ ÎȚI FACI UN BRAD ECO DE CRĂCIUN

Și în 2015, dar și în anul care vine

rămânem în tendințele eco. În toate activitățile întreprinse zi de zi încercăm să protejăm natura. Mai ales de Crăciun, când încercăm să fim mai buni, ar trebui să se întâmple la fel. Ce-ar fi ca magia sărbătorilor să ne facă să ne gândim la natură? E special să ai un brad eco anul acesta și suntem siguri că Moșul va aprecia și el că ai ales să salvezi o fărâmă din

pădure. În plus dacă alegi să îți confecționazi chiar tu bradul gândeștete cât de tare te vei distra cu familia ta în procesul de creație.

Spre exemplu, dacă îți place să citești ce-ar fi să îți faci un brad cu cărțile din bibliotecă? Sau poate cumperi unele noi tocmai pentru acest ornament de Crăciun!

Poți încerca să faci un brad din rămurele mai groase, lipite sau strânse între ele cu soară. Recunoaștem, îți trebuie îndemânare în acest caz.

Fetițele sigur ar fi încântate de bradul din tul colorat sau de cel din pene.

Chiar și revistele vechi ajută la confecționarea unui brad secial de Crăciun, iar ca să aduci atmosfera de sărbătoare la birou ai putea să faci un brăduț mai mic din conuri de brad.

Toate ideile acestea sunt pe internet, iar pe

Page 26: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 27: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 28: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 29: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 30: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 31: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

CITY HOLLIDAY 6

LEGENDE ȘI CURIOZITĂȚI DESPRE MOȘ CRĂCIUN

Se aud zurgălăii, magia se simte

pretutindeni, luminițele de sărbătoare sunt aprinse și întreg orașul îl așteaptă pe cel mai darnic și mai bun bătrânel din câți au existat vreodată. Dacă ai fost bun și cuminte vine și la tine Moș Crăciun! Va intra pe fereastră sau pe horn și îți va lăsa daruri sub bradul împodobit. În schimb, tu așteaptă-l cu un pahar de lapte și prăjiturele. Moșul este un mare fan al dulciurilor, de aici i se trag burtica rotunjoară și obrajii

îmbujorați.Poate te întrebi cum a început Moș Crăciun să împartă daruri copiilor? Legenda spune că Fecioara Maria a cerut găzduire să îl nască pe Iisus chiar în casa lui Crăciun, un om rău și zgârcit. Dar Crăciunesei i s-a făcut milă de Ea și a ascuns-o în ieslea lor. Crăciun și-a pedepsit nevasta pentru că nu i s-a supus și i-a tăiat mâinile. Dar Fecioara Maria i le-a pus la loc, a vindecat-o prin minune. Când a văzut acestea Crăciun s-a căit și și-a cerut iertare. Și-a împărțit averea toată copiilor, iar, de atunci, în fiecare an, în Ajunul Nașterii Domnului, Moș Crăciun lumea întreagă cu sania trasă de reni și ne pune sub brad cadourile mult așteptate.

Și nu glumim când spunem că vine chiar pe la toată lume. Ajunge pe străzile prăfuite din Madagascar, sau pe Staţia Spaţială Internaţională! Înoată pe lângă corali și îi vizitează pe soldați în Kabul, Afganistan.

În anul 320, papa Iuliu I a specificat pentru prima dată oficial data naşterii lui Iisus ca fiind 25 decembrie.

În Statele Unite, Alabama a fost primul stat care a adoptat Crăciunul ca sărbătoare legală, în 1836.

Cel mai vechi cântec creştin de Crăciun este „Jesus refulsit omnium”, compus de St. Hilary din Poitiers, în secolul al IV-lea. „Silent Night, Holy Night” este cântat în peste 180 de limbi străine.Rudolph are nasul roșu pentru că a fost atins de Magia Crăciunului atunci când era mic.

Renii lui Moș Crăciun, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher, Donder, Prancer şi Vixen, conduși de Rudolph, zboară aproape cu viteza luminii, de aceea Moșul are timp într-o noapte să împartă cadouri tuturor.

ȘTIAI CĂ...

Page 32: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 33: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 34: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 35: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015
Page 36: Zn Satu Mare 18 decembrie 2015

PUBLICITATE:

0732.669.449

SATU MARE 18.12.2015 - 14.01.2016AGENDA TA DE TIMP LIBER