Apa Itu Webex

of 12 /12
Apa itu Webex? Webex ni satu aplikasi dalam talian yang berfungsi sebagai alat persidangan web, mesyuarat dalam talian, persidangan video dan aplikasi webinar . Biasa dengar pasal skype atau video messager kan? haa... so webex ni pun sama. Cuma kalian tak perlu install software macam skype. alah ia lebih ringan dari google hangouts. !ntuk tahun ini "#$%&', ((()) !* telah memperkenal satu sistem baru dalam sesi Pengajaran dan Pembelajaran (P&P) iaitu WEBEX. memula dapat +adual, terus aku +adik blurr apa benda lak WB- ni? upanya sistem ni lebih canggih lagi. tak perlu gi ke (usat Wi layah lagi. Bol eh aks es di rumah saha +a secara onl ine. siap bol eh tanyak an soalan secara liv e lagi dengan lectur er . r mm, satu inovasi yang bagus untuk kemudahan pela+ar yang terikat dengan pelbagai komitmen lain.  )aa dah pun ada pengalaman dalam menggunakan W ebex ni.  )aa ada Webex pada #$ *eptember lepas untuk sub+ek )/ 0%1. (ada yang tak tahu bagaimana caranya meh )aa terangkan step by step. *emoga membantu mereka yang masih blurr tent ang Webex ni. http233www.+aakechik.com3search?45webex

Transcript of Apa Itu Webex

Page 1: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 1/12

Page 2: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 2/12

Page 3: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 3/12

Page 4: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 4/12

Page 5: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 5/12

Page 6: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 6/12

Page 7: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 7/12

Page 8: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 8/12

Page 9: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 9/12

Page 10: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 10/12

Page 11: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 11/12

Page 12: Apa Itu Webex

8/16/2019 Apa Itu Webex

http://slidepdf.com/reader/full/apa-itu-webex 12/12