1011 Circular Informativa Families B1

download 1011 Circular Informativa Families B1

of 1

Transcript of 1011 Circular Informativa Families B1

  • 8/7/2019 1011 Circular Informativa Families B1

    1/1

    Generalitat de CatalunyaDepartament dEducaci

    Institut Joan Brudieu

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(Cal retornar aquesta butlleta signada al professorat tutor corresponent)

    Cognoms i nom de lalumne/na:

    __________________________________________ de ________________ (curs, nivell i grup)

    Cognoms i nom del pare o de la mare o del tutor/ra legal de lalumne/na:

    _____________________________________________

    DNI o passaport del pare o de la mare o del tutor/ra legal de lalumne/na:

    _____________________________________________

    He rebut i estic assabentat de lobligatorietat de lassistncia a classe durant la setmana que es realitza lasortida de final de curs a Itlia, del 8 al 14 dabril, aix com del fet que el dia 15 dabril es dia de classenormal.

    (Signatura del pare o de la mare o del tutor/ra legal de lalumne/na)

    La Seu d'Urgell, a ____ d________________ de 20__

    Benvolguts pares i mares,

    Us informem que la sortida de final de curs per a lalumnat de 1r de Batxillerat que es realitza aItlia sinicia el divendres 8 dabril i sacaba el 14 dabril.

    En aquest viatge hi participen 49 alumnes dun total de 117 actualment matriculats, la qual cosarepresenta el 42% del total. La resta de lalumnat, 68, que representa el 58% del total, estOBLIGAT a venir a lInstitut perqu, malgrat el viatge, les classes es mantenen i el ritme acadmicsegueix amb total i absoluta normalitat. Us volem explicitar expressament que, malgrat el viatge,NO hi ha aturada de classes, NO hi ha festa a linstitut.

    Aquells alumnes que no participen en el viatge i que no assisteixen a classe han de saber iconixer que noms es justificaran les absncies que vagin acompanyades de certificat mdic. El

    professorat tutor i la resta de professores i professors seran extremadament rigorosos en el controlde lassistncia dels alumnes a classe al llarg daquesta setmana.

    Ms: el divendres 15 dabril s un dia de classe normal. Per tant, TOT lalumnat, el que ha anatde viatge i el que sha quedat a lInstitut, est obligat a assistir a classe.

    Atentament,

    LEquip DirectiuInstitut Joan Brudieu

    La Seu dUrgell, 1 dabril de 2011

    C/ Bisbe Iglesias Navarri, 27 25700 - La Seu d'UrgellTelfons: 973 35 04 03 Faxos: 973 35 56 50 973 35 56 49A/e: [email protected] Web: www.iesjoanbrudieu.net