110517 Reunio APA

2
1-1 [email protected] Junta Ordinària de l'Associació de Pares d'Alumnes de l'Institut Joan Brudieu. ORDRE DEL DIA 1. Aprovació acta mes d'abril (amb la correcció de data). 2. La Junta recorda la Roser Isern amb un minut de silenci. La portem en els nostres pensaments. Des de la Junta volem agrair la seva participació i dedicació. La Junta, en representació de tots els socis, va fer una ofrena floral en el seu funeral. Descansi en pau. 3. La propera reunió amb el Director hem de demanar el llistat de llibres. És prioritari tenir aquest llistat a principis de mes vinent. 4. Fem col·laboració de 50 € pel Cross Escolar. 5. Proposta de modifi cació de l'ACORD DE SUBMINISTRAMENT Llibres CURS 2011- 2012. El President no s'oposa a signar l'esmentat; però, adjunta carta exposant el succeït la campanya passada. Apel·la a la confiança en les relacions i signa l'acord tot emplaçant Servicio Universidad S.A. a la millora del mateix en el moment i forma que consideren oportú. Ho enviarem per a establir contracte just. 6. Aquest curs vinent és previst que hagi canvi de llibres 1er i 3 er. Sabent que els alumnes de primer han de comprar ordinadors, des de la Junta es demana que si no hi ha llibre digital previst, la compra de l’ordinador s’endarrereixi pel mes de novembre o desembre. 7. El Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, ha decidit donar permís a la UCEC, Unió de Consells Esportius de Catalunya, perquè donat el gran deute econòmic que pateixen la majoria de Consells Esportius de tota Catalunya, es puguin SUSPEND RE TOTES les finals Nacionals escolars i trobades Nacionals d’esport d’equips que s’havien de celebrar a Catalunya a partir del dissabte 30 d’abril. 8. Properes convocatòries esportives: www.cealturgell.cat . 9. Es demanarà per al proper curs que els alumnes de 4rt d’ESO elaborin un protocol de participació dels pares en la supervisió de les festes de l’Escorxador, amb l’objectiu d’involucrar més pares i que aquests no siguin necessàriament de la Junta de l’APA. 10. També pel curs vinent, es tornarà a fer un control de les absències dels professors (s’intentarà fer les setmanes prèvies a les juntes). 11. Propera reunió: 14 juny. V ist i plau Qui fa l'acta President Secretari

Transcript of 110517 Reunio APA

Page 1: 110517 Reunio APA

8/6/2019 110517 Reunio APA

http://slidepdf.com/reader/full/110517-reunio-apa 1/1

1-1

[email protected]

Junta Ordinària de l'Associació de Pares d'Alumnes de l'Institut Joan Brudieu.

ORDRE DEL DIA

1.  Aprovació acta mes d'abril (amb la correcció de data).

2.  La Junta recorda la Roser Isern amb un minut de silenci. La portem en els nostrespensaments. Des de la Junta volem agrair la seva participació i dedicació. La Junta, enrepresentació de tots els socis, va fer una ofrena floral en el seu funeral. Descansi en pau.

3. 

La propera reunió amb el Director hem de demanar el llistat de llibres. És prioritari teniraquest llistat a principis de mes vinent.

4.  Fem col·laboració de 50 € pel Cross Escolar.

5.  Proposta de modificació de l'ACORD DE SUBMINISTRAMENT Llibres CURS 2011-2012. El President no s'oposa a signar l'esmentat; però, adjunta carta exposant el succeït lacampanya passada. Apel·la a la confiança en les relacions i signa l'acord tot emplaçantServicio Universidad S.A. a la millora del mateix en el moment i forma que considerenoportú. Ho enviarem per a establir contracte just.

6.  Aquest curs vinent és previst que hagi canvi de llibres 1er i 3 er. Sabent que els alumnes deprimer han de comprar ordinadors, des de la Junta es demana que si no hi ha llibre digitalprevist, la compra de l’ordinador s’endarrereixi pel mes de novembre o desembre.

7.  El Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, ha decidit donar permís a laUCEC, Unió de Consells Esportius de Catalunya, perquè donat el gran deute econòmic quepateixen la majoria de Consells Esportius de tota Catalunya, es puguin SUSPENDRETOTES les finals Nacionals escolars i trobades Nacionals d’esport d’equips que s’havien decelebrar a Catalunya a partir del dissabte 30 d’abril.

8.  Properes convocatòries esportives: www.cealturgell.cat.

9.  Es demanarà per al proper curs que els alumnes de 4rt d’ESO elaborin un protocol departicipació dels pares en la supervisió de les festes de l’Escorxador, amb l’objectiud’involucrar més pares i que aquests no siguin necessàriament de la Junta de l’APA.

10. També pel curs vinent, es tornarà a fer un control de les absències dels professors(s’intentarà fer les setmanes prèvies a les juntes).

11. Propera reunió: 14 juny.

Vist i plau Qui fa l'actaPresident Secretari